Ganzo NOŽ Skimen-CF

0 Ocena
8934 Din.
Trenutna cena sa PDV: 8934 Din.
Total: 8934 Din.
Cena bez PDV-a: 7445 Din.
Popust:
Total discount:
Šifra: Skimen-CF
Skimen model je kreacija Ruslana Skimena, majstora za popravku noževa. Ovo je prvi nož serije Adimanti dizajna, koji oličava udobnost, logiku, respektabilnost.
BOJA PROIZVODA
Dužina oštrice:
85 mm
Tip noža:
Sklopivi nož
Materijal oštrice
D2 čelik

Skimen model je kreacija Ruslana Skimena, majstora za popravku noževa. Ovo je prvi nož serije Adimanti dizajna, koji oličava udobnost, logiku, respektabilnost.

Sklopivi nož poznatog brenda Ganzo je pogodan za aktivne ljude koji često odlaze da se odmaraju na otvorenom. Ovaj model je pogodan za planinarenje, lov, ribolov, kampovanje, štaviše, možete ga koristiti kod kuće ako je potrebno. Oblik sečiva je dobro napravljen za bušenje i sečenje. Veoma popularna vrsta oštrice, naime, drop-point, među ljudima koji se bave turizmom.

Srce noža je čvrst čelik D2, otporan na habanje. Legura metala otporna na koroziju pokazuje visoku tvrdoću. Vrednost tvrdoće noža je oko 60 jedinica po Rockvell skali, što je veoma dobro za ovu vrstu proizvoda.

  • Vrsta oštrenja je direktna.
  • Dužina sečiva je 8,5 centimetara,
  • debljina 3,5 milimetra.
  • Model je sklopiv;
  • sečivo se može skinuti uz pomoć zgodne brave Flipper.
  • Skimen je pouzdano zaštićen od slučajnog otvaranja ili zatvaranja.
  • Bezbedan je za upotrebu i ima zgodan dizajn.
  • Ukupna dužina proizvoda je samo 20,5 centimetara.

Takve kompaktne dimenzije daju prednost nožu za svakodnevnu upotrebu. Lako se može staviti u torbu ili džep i koristiti po potrebi, model je uvek pri ruci.

Drška proizvoda je izrađena od G10 – modernog, izdržljivog materijala otpornog na habanje. To je plastika od fiberglasa, dobro podložna bojenju. Lako može da izdrži uticaj visokih temperatura, štaviše, otporan je na mehanički stres. Gruba drška ima poseban urez koji olakšava hvatanje. Nož se čvrsto uklapa u dlan, ne pomera se i ne klizi tokom rada.

Težina proizvoda je samo 120 grama. Ovo je lagan i kompaktan nož. Za udobno nošenje, možete ga pričvrstiti na džep ili kaiš; za tu svrhu postoji metalni klip. Lepota ovakvih modela je u tome što se mogu koristiti u svakoj situaciji jer su uvek pri ruci. Proizvođači daju jednogodišnju garanciju za svoj proizvod.

Garancija: Svi noževii dostupni su sa jednogodišnjom garancijom.

Uvoznik: Novateks d.o.o.
Zemlja porekla: Kina

Trenutno nema komentara za ovaj proizvod.

Prijavite se da bi napisali komentar. Prijava