0 Ocena
4979 Din.
Trenutna cena sa PDV: 4979 Din.
Total: 4979 Din.
Cena bez PDV-a: 4149 Din.
Popust:
Total discount:
Šifra: Nova-G743-2
Sklopivi nož pogodan kako za upotrebu u prirodi tako i kuhinji.
BOJA PROIZVODA
Dužina oštrice:
87 mm
Tip noža:
Sklopivi nož
Materijal oštrice
Čelik 440C

Ganzo G743-2 sklopivi nož će odgovarati za izlete i upotrebu u gradu. Male je veličine i nije težak. Međutim, praktičan pristup dizajnu omogućio je da se dobije veoma zgodan i funkcionalan nož.

Dizajn ovog noža je više klasičan nego sportski. Ipak, podjednako ga je zgodno koristiti i za svakodnevne zadatke i za izlete u prirodu ili kampovanje.

Osnovni materijal ovog noža je nerđajući čelik 440C. Rasprostranjen je u industriji noževa zbog dobre tolerancije usled upotrebe i dugo zadržava kvalitetno oštrenje.

Oštrica noža je potpuno glatko naoštrena i stoga je pogodna za rezanje bilo koje hrane i mnogih drugih materijala.

Dužina sečiva ovog noža je 87 mm. Čvrstoću obezbeđuje debljina metala od 3 mm. Ganzo G743-2 model karakteriše skoro mat sečivo i Stonevash tretman. Odbija samo direktne zrake i ogrebotine su manje uočljive na takvoj površini.

Ganzo G743-2 ima kombinovanu ručku. Područje u blizini sečiva (oko jedne trećine dužine) je takođe napravljeno od čelika i ima isti tretman kao i sečivo. Na preostalom delu, obe strane ručke imaju pokrivne ploče od kompozita od fiberglasa poznatog kao G10. Oni su pričvršćeni za bazu pomoću dva mala vijka.

Površina pokrivnih ploča je hrapava nanošenjem malog narezaka. Ovo pomaže da se nož u ruci drži još čvršće ako su dlanovi mokri. Jedna strana ručke ima fiksnu kopču koja je takođe napravljena od čelika. Njegovo izmeštanje je nemoguće u ovom modelu.

karakteristike:

  • Pogodan sklopivi nož;
  • Materijal sečiva je čelik 440C;
  • Veličina oštrice je 87 mm;
  • Dužina ručke je 113 mm;
  • Težina noža je 130 grama;
  • Materijal ručke je G10;
  • Glatko naoštreno sečivo.

Garancija: Svi noževi G743-2 dostupni su sa jednogodišnjom garancijom.

Uvoznik: Novateks d.o.o.
Zemlja porekla: Kina

 

Trenutno nema komentara za ovaj proizvod.

Prijavite se da bi napisali komentar. Prijava