GANZO MULTIALAT G302-H

0 Ocena
8130 Din.
Trenutna cena sa PDV: 8130 Din.
Total: 8130 Din.
Cena bez PDV-a: 6775 Din.
Popust:
Total discount:
Šifra: G302-H
Ganzo višenamenski alat pune veličine G302-N je i praktičan i lep alat.

Ganzo višenamenski alat pune veličine G302-N je i praktičan i lep alat. Biće od velike pomoći pri bilo kakvoj popravci, a kao poklon ova vrsta višenamenskog putnog alata će se svideti svakom izletniku ili ljubitelju prirode.

  • KARAKTERISTIKE

       
  •     Alat pune veličine;
  •     Klešta sa držačem za predmete kružnog oblika i klešta za sečenje;
  •     Glatko naoštreni i nazubljeni noževi;
  •     Dodatni set bitova za odvijače;
  •     Furola;
  •     hromirana površina;
  •     Materijal izrade je čelik 440C.

Ganzo G302-N je višenamenski alat zasnovan na već dobro poznatom modelu marke Ganzo. Međutim, ima promena u obradi metala kao  iu obliku nekih alata.

Kao rezultat, kupci su dobili još jedan lep primer praktičnog alata čiju će upotrebu svaki vlasnik moći da proceni u praksi.

Svi alati, kao i kućište višenamenskog alata Ganzo G302-N, izrađeni su od čelika 440C. Ovo je visokokvalitetna legura nerđajućeg čelika. Može se koristiti u uslovima čestog kontakta sa vodom što je tipično za planinarenje, ribolov i lov. Minimalno održavanje alata osigurava trajnost i sigurnost.

Klešta su glavni alat u uređenju višenamenskog alata. Opremljeni su kleštima za sečenje i imaju čvrst hvat za navrtke, čaure i druge predmete kružnog preseka.

Ostali alati su raspoređeni između dve ručke višenamenskog alata i nalaze se unutar njih.

To su: dva noža (normalni i nazubljeni), testera, otvarači za limenke i flaše, makaze, šilo, mali prorezni odvijač sa magnetnim držačem za izmenjive nastavke, alat za skidanje izolacije sa žica.

Višenamenski alat ide zajedno sa kompletom potrebnih odvijača sa raznim šrafovima. Oni su u zajedničkom organizatoru. Ovaj organizator zajedno sa višenamenskim alatom može se čuvati u najlonskoj futroli.

Površina svih alata i drške je hromirana. Višenamenski alat je veoma izdržljiv i praktičan i stoga će biti odlična kupovina kako za sopstvene potrebe tako i za koristan poklon.

 

Garancija: Svi alati G302-N dostupni su sa jednogodišnjom garancijom.

Uvoznik: Novateks d.o.o.
Zemlja porekla: Kina

Trenutno nema komentara za ovaj proizvod.

Prijavite se da bi napisali komentar. Prijava