GANZO FIREBIRD MULTIALAT SEKIRA GSA01-YE

0 Ocena
6899 Din.
Trenutna cena sa PDV: 6899 Din.
Total: 6899 Din.
Cena bez PDV-a: 5749 Din.
Popust:
Total discount:
Šifra: GSA01-YE
Delovi ovog GSA01-YE alata su sekira, testera, kremen.

Ovo je trodelni multi alat GSA01-YE Ganzo i sastoji se od sekire, teestere i kremena. veoma je pogodan za prezivljavanje u prirodi.

SEKIRA

Ganzo sekira je izrađena od čelika 3CR13 (modifikovani čelik 440A) i polimernih materijala za dršku. Čelik 3CR13 je među nerđajućim, tako da sekiru možete koristiti u svim vremenskim uslovima. Metal je takođe dobro zaštićen od uticaja smole koje može biti sadržano u drvetu.

Međutim, radi bolje bezbednosti, bolje je da ga obrišite suvim nakon upotrebe.

Oštrica sekire je prekrivena crnom otpornom bojom, koja uklanja sav odsjaj sunca tokom rada. Ovaj detalj, u izvesnoj meri, služi za povećanje bezbednosti korisnika.

Širina sečiva u osnovi je samo 4,4 cm, a prema ivici sečenja se proteže do 8 cm.

Drška je izrađena od najlona ojačanog staklenim vlaknima. To je jak i pouzdan materijal koji nije podložan naglim promenama temperature, kvašenju i udarcima. Dužina ručke je 34,7 cm, a širina 3,5 cm. Drška se produžava na kraju radi sprečavanja slučajnog klizanja muške ruke tokom sečenja ogrevnog drveta. Osim toga, na kraju drške se nalazi prilično širok otvor u koji se može uvući uže.

TESTERA

Testera se čuva u praznoj dršci sekire i lako se izvlači iz nje kada je potrebna. Ukupna veličina ovog alata je 30 cm, od čega 18 cm pada na sečivo od istog čelika, kao i za sekiru. Ivica sečiva je zaobljena. Svetlo žuta ručka je napravljena od plastike ASB visoke čvrstoće.

Takođe se proteže do kraja i ima otvor za trakicu.

Osim toga, odozdo, bliže sečivu, nalazi se udubljenje za prst da udobno drži testeru u rukama.

KREMEN

Treći element u setu - kremen, koji će pomoći da se upali varnica i zapali vatra u svakom vremenu. Izrazita prednost kremena je u tome što se neće lomiti kao upaljač i neće prestati da radi nakon što se pokvasi kao šibice. Dužina kremena je 7 cm, a težina samo 11 grama. Mesto skladištenja ovog pribora je na kućištu za sekiru. Kućište je napravljeno od dobro uočljive žute plastike i potpuno pokriva ivicu kada se sekira ne koristi. Na kućištu se nalazi posebna velika ručka, tako da će biti udobno nositi set.

 

Garancija: Svi alati FSA02-YE dostupni su sa jednogodišnjom garancijom.

Uvoznik: Novateks d.o.o.
Zemlja porekla: Kina

Trenutno nema komentara za ovaj proizvod.

Prijavite se da bi napisali komentar. Prijava